Vilka är Clipper Interall?

Om Clipper Interall

Vi är Clipper Interall. Vi importerar, trycker och levererar reklamprodukter. Vårt fokus är på en hållbar, certifierad kollektion och att arbeta tillsammans med europeiska varumärken. Vi delar med oss av kunskap och arbetar för att hitta lösningar på frågor som gäller reklambranschen.

WoW Sustainable Collection
Vi övervakar noga vårt ekologiska fotavtryck och företagets inverkan på världen. För att minska avfallet i vår bransch fokuserar vi på att göra vår kollektion mer hållbar. Vi är engagerade i att minska och återanvända avfall, att återvinna och förädla produkter (recycling och upcycling) samt att använda naturliga material. Vi arbetar tillsammans med välkända och hållbara europeiska varumärken och fokuserar på att göra vår kollektion mer hållbar. Hållbara produkter ingår i vår helt hållbara WoW-kollektion. Vi utökar hela tiden kollektionen med nya produkter och nya, miljömedvetna varumärken.

Internationellt representerad
Utöver vårt huvudkontor i Helmond i Nederländerna har vi försäljningskontor i flera europeiska länder. Vi arbetar med över 20 europeiska marknader och länder utanför Europa från dessa länder. Det gör vi genom inköp, import, lagring, marknadsföring, försäljning, tryckning, paketering och leverans av reklamprodukter.

Allt under ett tak
Hos oss hittar du allt under ett och samma tak. Det säkerställer effektivare kommunikation och optimal service. Vi tar hand om din beställning hela vägen till leverans. Vi har ett eget över 26 000 m² stort distributionscenter, och vi trycker de flesta produkter i vårt eget tryckeri med över 100 moderna tryckmaskiner. Vi erbjuder utmärkta lagermöjligheter, konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.

Lita på expertisen
Vi har varit framgångsrika sedan vi grundades 1945. Tack vare många års erfarenhet förstår vi dina utmaningar och mål. Vi är ärliga och transparenta och arbetar tillsammans med er, våra uppskattade partners, för att nå högre försäljningsresultat. Vi svarar omedelbart på nya utvecklingar i branschen och kommer att ge råd och stödja dina marknadsföringsaktiviteter.

Hittade du inget svar på din fråga?

Kontakta oss gärna. Vi hjälper gärna till.

Telefon

08-505 000 55 (Kan kontaktas från 08.30 - 16.00 måndag till fredag)

LogoTool